Dari  Notebook Setiausaha Perhubungan


Alhamdullilah , syukur kehadrat Allah SWT yang telah memungkinkan UMNO Selangor membina semula Portal UMNO Selangor dengan konsep yang lebih menarik dan berinformatif.

Adalah menjadi harapan Perhubungan UMNO Selangor agar Portal ini akan  menjadi wadah terbaik untuk semua peringkat UMNO Selangor  menyalurkan informasi yang lebih berkesan dan tepat.
Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada YB  Dato’ Sri Noh Omar , Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Selangor yang mencetuskan kepentingan kita untuk mengujudkan semula Portal UMNO Selangor Online ini sesuai dengan perubahan iklim politik Negeri Selangor yang pantas bergerak dan memenuhi kehendak ahli UMNO dan masyarakat umum.

Terima kasih sekali lagi kepada semua pihak yang telah bertungkus lumus bagi merealisasikan Portal UMNO Selangor Online ini agar dapat diteruskan dan segala maklumat dapat disalurkan dengan baik, tertip, tersusun lagi sempurna.

Dato Johan Bin Abdul Aziz
Setiausaha
Perhubungan UMNO Selangor

YB Dato' Johan Bin Abdul Aziz

Kayak Solo Ekspresi Negaraku-Usia Bukan Penghalang

Oleh : Wartawan UMNO Selangor Online Kuala Langat - Misi mencatakan nama didalam "Malaysia Book Of Records" sebagai pendayung kayak solo tertua mengengilingi Semenanjung Malaysia...

Jadikan Mesyuarat Bahagian Medan Bincang Isu Parti Dan Perjelas Isu Semasa Negara – Johan

Sumber : UMNO Online KUALA LUMPUR, 12 Julai – Setiausaha Badan Perhubungan UMNO Selangor, Datuk Johan Abdul Aziz mengharapkan mesyuarat UMNO bahagian di seluruh negeri...